2 Ocak 2012 Pazartesi

Hoşgeldin 2012..

2011 'i minişlerimin aramıza katıldığı bir yıl olarak hatırlayacağım..Telaşlı,endişeli,heyecanlı bir yıldı ama güzeldi..
Bundan böyle artık 5 kişilik bir aileyiz.

Yılbaşı hakkında Denizkızıma birçok hikaye anlatıp,birçok resim göstermiştim.Minik yılbaşı ağacımızı süslerken oldukça heyecanlıydı..Görevini tamamlamak için son derece konsantre olmuştu. :)






Yılbaşı gününe kadar planımız yeniyılı evimizde karşılamaktı.Son anda Hatice ablamın daveti üzerine yeniyılı onlarda karşılamaya karar verdik.Günseli ablam ve ailesi de orda olacaktı.Ablamın kedisi Adiloş,kuzenleri Barış ve Murat.., Denizkızım için muhteşem bir kutlama olacaktı başından belliydi..



Çok eylenceli bir geceydi.Kuzen Murat ile birlikte Adiloş pisiyi yakalamaya çalıştılar..Denizkızım sürekli aynı şeyi tekrarladı."Merhaba Adilooşşş gel pisi pisiii..Merhaba Adilooşşş gel pisi pisiii..Anneee Adiloş bana gelmiyooooo..."
Zavallı Adiloş başına gelecekleri tahmin etmiş olacakki soluğu vitrin dolabının tepesinde aldı.Gecenin sonuna kadarda ordan inmedi :)




Minişlerde Deniz ile Murat'ın koşuşturmalarını seyrettikten sonra daha fazla dayanamadıkları için 21:00 de uyudular..
Düşünceli teyzemizin aldığı hediyeler için teşekkür ederiz.

Deniz'in gözüyle;
Okuduğumuz kitaplardan gördüğü resimlerden biraz da olsa bilgi sahibiydi ama yinede Yıl nedir,eski yıl neden eski olur, yeni yıl nedir ..henüz algılayamadığı bir durum olmasına rağmen yeni yılın gelmesini çok sevmişti..
Süslenen caddeler,rengarenk ışıklandırılmış ağaçlar her gördüğünde çok mutlu olup "Annecim bak yeniyıl geldi ya ne güzel süslemişler"diyordu.Hatta yanıp sönen bir araba alarmını bile yeniyıl için süslenmiş olduğunu düşündü. :))
Sanırım 2013 yılını karşılayacağımız gece herşeyi daha fazla algılamış olacak..

Sabah 04:00 e kadar devam eden bir aile yemeği oldu.Tv de Okan ,Sohbet,yemekler herşey güzeldi.Ablacığıma zahmetlerinden dolayı çook teşekkür ederim..Yine son dakikada harikalar yaratmış..

Gelelim yeni yıldan beklentilerime,
2012 yılında  hiç kötü haber almayalım,minik bebecikler doğsun,bolluk bereket olsun,.kimse üşümesin, aç kalmasın, bebecikler annesiz , annecikler evladından ayrı kalmasın, hiç bir çocuk ağlamasın onlar hep gülsünler......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder