30 Aralık 2011 Cuma

Teyzelerimizle bir gün..

Çok sevdiğimiz teyzeleriyle ve kuzenleriyle bir araya gelmek Denizkızım için hiçbirşeyle kıyaslanamiycak kadar değerli.Hatta "atlıkarıncayamı gidelim teyzenleremi" dendiğinde, tercihi teyzeleri oluyor.Bu arada atlıkarıncaya binmek en çok sevdiği etkinlik.
Dün Fatoş teyzelerine ziyarete gittik.İkizlerim,Denizkızım ve ben..Günler öncesinden gideceğimizi söylediğim için gideceğimiz güne kadar tüm yemekler eksiksiz yendi,uykular uyundu sözümden çıkılmadı :) Yola çıkmadan önce sık sık trafik durumuna baktığımı gören denizkızım bazen ben başka bir işle uğraşırken bana seslendi "Anneciiim bak yol yeşil olmuuuuşşşş yol açılmışşş hadi gideliiiim" Onun bu heyecanı beni mutlu ediyor....
Doğa ve Toprak 1 saat süren yolculuğumuzda uyudular.Arabada sakinleşmeleri ve uyumaları için baby mozart bebek müzikleri nin faydası olduğunu düşünüyorum. Denizkızım ise yolboyunca sıkılmasın diye yanına verdiğim kitapla oyalandı.



Fatoş teyzesine vardığımızda Kuzeni Ege nin evde olduğunu gören Deniz çok mutlu oldu vakit geçirmeden oyuna daldılar bile.



İkizlerse halı üstünde yuvarlanmaca ve oyunlakları dişlemece oyununa başladılar bile...











Gün içinde diğer miniklerinde aramıza katılmasıyla Denizkızımın mutluluğu dahada arttı.Arkadaşı Duru,Ayşecik,Kuzeni Murat,Eda,Ece deymeyin Denizin keyfine :) Onlar varken Anneye gerek kalmıyor..İhtiyaç dışında yanıma uğramaz oluyor :) Nede olsa oyun çocuğu oynasın öğrensin büyüsün kuzucuğum.Ah bide şu oyuncak paylaşamama çekişme olmasa :)





Akşama doğru tüm oyunlardan ve oyuncaklardan hevesini alan bıdıklar Ecenin piyanosuna musallat olur..Parmak, yumruk Allah ne verdiyse bir güzel girişilen  yani  sergilenen piyano dinletisinin ardından ayarları hafif bozulan zavallı piyanoya veda edilerek Ece nin gazabından kaçarcasına uzaklaşılır..Doğru eve dönmek planlanır ama malesef İstanbulun yoğun trafiği akşam 21:00  e kadar devam edince orada kalınır.. :)
Sabah Ege ve Denizin  birlikte çizgi film izlemesinden sonra öğlen eve döndük..Bizim için hareketli güzel ama (Fatoş teyze için öylemi bilemem)  bir ziyaretti..Teyzemize tekrar teşekkür ediyor, Güzel yanaklarından öpüyoruz..15 Gün sonra Durularda bululmak üzere ayrılıyoruz.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder